Skaffa el-moped istället för bil

Idag är det allt vanligare att titta på elfordon istället för att köra en bensin- eller dieseldriven bil. När du kör ett fordon lever du mer hållbart och är skonsam mot miljön.

Om du verkligen vill vara klimatsmart i dina val ska du titta på att köpa en el-moped istället för en bil. Det är inte bara billigare utan det är även mer smidigt att ta sig fram i storstaden. Klicka här för att hitta inspiration över hur du kan bli mer hållbar i din livsstil.

Ladda moppen istället för att tanka bilen

Den huvudsakliga fördelen med el-moped är att du kan enkelt ta dig från punkt a till b utan att behöva tänka på bensinpengar. Du laddar den miljövänligt med el från hemmet. Genom att använda dig av samma el som du laddar din mobiltelefon med kan du spara flera tusentals kronor på dels bensinräkningen men också på stora kostnader för billånet eller ditt leasingavtal.

Slipp parkeringsproblem

Sist men inte minst är att när du kör moppe slipper du mer eller mindre tänka på parkering. Du kan enkelt ställa av din moped vid olika cykelställ eller bredvid en mindre bil i en parkeringsruta. Du spar tid och pengar med en el-moppe!

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.